روحانی: اساس جنگ بدخواهان با ملت ما جنگ اراده هاست
روحانی در فرودگام امام خمینی(ره): مسیر هوایی ایران یکی از کریدورهای بسیار امن جهانی است

تهران- ایرنا- رئیس جمهوری گفت: امروز اساس جنگ بدخواهان با ملت جنگ امید یا جنگ اراده هاست ولی پیروز نهایی این جنگ ملت ایران خواهد بود.

‌حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز سه شنبه در مراسم بهره برداری از پایانه مسافربری سلام در فرودگاه امام خمینی (ره) اظهار داشت: در این شرایط حساس که بدخواهان می‌خواهند بگویند توسعه ایران متوقف شده و مردم کشورمان را نسبت به آینده ناامید کنند، علیرغم همه فشارهای دشمنان شاهد تحرک تازه در اقتصاد و حرکت بزرگ اجتماعی در کشور عزیزمان هستیم و خواهیم بود.

وی افزود: امروز اساس جنگ بدخواهان با ما جنگ امید یا جنگ اراده هاست آنها می‌خواهند با توطئه و نقشه‌های شومشان ملت ایران را از توسعه آینده کشور ناامید کنند. ولی ملت بزرگ ما می‌خواهد امید و سرزندگی خود را نشان دهد و دشمن را نسبت به اهداف شوم آن ناامید می‌کند.

رئیس جمهوری ادامه داد: در این راستا اقدامات آنها برای فشار به ملت ایران افزایش یافته و البته عکس العمل ایران نسبت به آن فشارها نیز افزایش یافته است، پایان این نبرد پیروزی ملت ایران خواهد بود. زیرا طرف مقابل ما ملت نیست. ما با هیچ ملتی نمی‌جنگیم طرف مقابل ما یک عده سیاستمدار کم تجربه هستند اما این طرف داستان گروهی از مسئولان کشور نیستند بلکه تمام ملت ایران یکپارچه در این مبازره حضور دارند.

روحانی خاطرنشان کرد: دشمنی آنها به طور مستقیم علیه فرد فرد ملت ایران است. بی تردید در این مبارزه موفق نخواهند بود.

رئیس جمهوری با بیان اینکه این ترمینال در ظرف ۲ سال با تلاش کارگران، متخصصان و مدیران کشور ساخته شده است، افزود: زمانی اگر کشوری ادعا می‌کرد یک ترمینال را ظرف یک سال و نیم یا ۲ سال ساخته است، ما تعجب می‌کردیم، اما امروز فرزندان این سرزمین با تکیه بر اراده، امید به آینده و عشق به ملت می‌توانند پروژه‌هایی که با دیگر کشورها رقابت می‌کند را افتتاح کنند.
روحانی در ادامه افتتاح ترمینال فرودگاهی با افتتاح دیگر پروژه‌ها اقتصادی متفاوت خواند و افزود: همکاری و هماهنگی ارگان‌های مختلف برای راه اندازی یک ترمینال به معنی هماهنگی و وحدت بخش‌های مختلف برای راه اندازی یک پروژه مهم خدماتی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی در یک کشور است.
وی با تاکید بر اینکه «امروز نیازمند یک تحرک و یک پرش به سمت توسعه هستیم»، اظهار داشت: اگر کشوری در زمینه خرید، تعمیر و اورهال هواپیما مشکلی نداشته باشد، اداره صنعت هوانوردی آسان است، اما ما باید از همه بخش‌های صنعت هوانوردی تشکر کنیم زیرا با وجود تمام مشکلات در همه بخش‌های زیرساختی، هماهنگی، هدایت، در سطح کشورهای پیشرفته جهان هستیم؛ کمبودهایی در این عرصه داریم که قابل رفع هستند.
رئیس جمهوری رونق صنعت هوایی را از مهمترین برنامه‌های دولت یازدهم و دوازدهم عنوان کرد و گفت: ما با فضایی که در روابط بین المللی ایجاد کردیم بعد از چند ده سال توانستیم تعدادی هواپیمای مدرن و جدید وارد کشور کنیم؛ مردم ما می‌خواستند وقتی سوار هواپیما می‌شوند، هواپیما از کارخانه مستقیم وارد کشور شده باشد.
وی با بیان اینکه آمریکا برخلاف مقررات بین الملل در مقابل ملت ما ایستاده است گفت: ما در پی خرید صدها فروند هواپیما برای راحتی مردم و کمک به اقتصاد و حمل نقل کشور بودیم، اما با این حال باید از همه آنهایی که صنعت هوایی را سرپا نگه داشته‌اند تشکر کنیم.
روحانی با بیان اینکه افتتاح فرودگاه و پیشرفت هوایی ما به معنی مبارزه واقعی در برابر آنهایی است که پیشرفت ایران را نمی خواهند، گفت: باید عملاً در برابر بدخواهان ایستادگی و مقاومت و رونق اقتصادی ایجاد کنیم.
وی گردشگری را یکی از اهداف بزرگ دولت یازدهم و دوازدهم برای اشتغال و رونق اقتصادی کشور دانست و گفت: بهترین راه برای توسعه گردشگری استفاده از صنعت هوایی است که با کمک آن مردم در کوتاه ترین زمان به مقاصد خود می رسند.
رئیس جمهوری افزود: اگر استانی بخواهد دانشگاه و مراکز درمانی مجهز و فعال داشته باشد نیازمند صنعت هوایی است.
روحانی صنعت هوایی را یکی از حقوق مردم دانست و گفت: اینکه ایران بتواند مقصد نهایی یا ترانزیت برای هواپیماهای باری یا مسافری باشد و صدها شغل در این زمینه ایجاد شود، جزو حقوق مردم ما محسوب می شود؛ رفاه و تسهیل در مسافرت جزو حقوق مردم است.
وی گفت: در زمینه مسیرهای دریایی و بندرها اقدامات بسیار خوبی در سال های گذشته انجام شده است و ما ظرفیت های خوبی به دست آورده ایم که می توانند ایران را به دیگر کشورها وصل کنند و قدرت ملی را بالا ببرند
رئیس جمهوری افزود: قدرت اقتصادی بخشی از قدرت ملی و ترانزیت نیز بخشی از قدرت اقتصادی محسوب می شود؛ زمانی که کشورها از بندر چابهار و در آینده ای نزدیک از طریق مسیر ریلی ایران متصل شوند، این اتصال از بین بردنی نخواهد بود؛ چابهار امروز به معنی تعامل سازنده با جهان است.
روحانی در ادامه گفت: صنعت هوایی به معنی تعامل سازنده با جهان است؛ امروز خوشحالیم که مسیر هوایی ایران یکی از کریدورهای بسیار امن جهانی است و هواپیمای مختلف می توانند از فضای ایران عبور کنند که به معنای قدرت ترانزیت ایران است

رییس جمهوری بیان کرد: اینکه شرق و شمال اروپا، منطقه سی آی اس، قفقاز، افغانستان و آسیای مرکزی و دیگر کشورهای همسایه از طریق بنادر جنوبی بتوانند از مسیر ترانزیت ایران استفاده کنند به معنای قدرت اقتصادی ما است. ترانزیت و گردشگری دو امتیاز بزرگ جغرافیای ایران است و از نعمت هایی است که خداوند به کشور ما داده است.

وی اضافه کرد: ما از جنوب به آبهای بین المللی متصل هستیم و نزدیک به دو هزار کیلومتر ساحل داریم؛ در شمال کشور به آبهای منطقه ای در دریای خزر متصل هستیم و فضا و جایگاه جغرافیایی ایران برای عبور فیبر نوری، مسیری هوایی و ریلی و مسیر هوایی می تواند جایگاه بسیار خوبی در منطقه ایفا کند که باید از این حق خودمان به خوبی استفاده و بهره برداری کنیم.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: ترمینال سلام به دست متخصصان ایرانی با مصالح و تجهیزات ایرانی آماده شده است که به معنای خودکفایی کشور است.
روحانی با بیان اینکه ایران امروز در بسیاری از رشته های فنی و مهندسی قادر است به کشورهای دیگر خدمات بدهد، یادآورشد: خوشحالم شرکت‌های ایرانی که در کشورهای دیگر فعالیت می کنند هر زمان که با مسئولان آن کشورها دیدار می کنند اذعان می کنند شرکت های ایرانی از سایر شرکت های خارجی بهتر کار کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: اگر جاده یا آزادراهی در کشورهای دیگر ساخته ایم، اگر پل یا تونلی یا نیروگاه و سدی را احداث کردیم اگر از این ترمینالی را نیز احداث می کنیم نه تنها قابل رقابت با دنیا است خود مسئولان آن کشورها می گویند شرکت های ایرانی از نظر کیفیت، مخارج و زمان بهتر از شرکت‌های دیگر کار کردند که به معنای توانمندی و قدرت ما است و از همین طریق ما می توانیم به جهان متصل بشویم

رئیس جمهوری تاکید کرد: ما باید به گونه ای به جهان متصل شویم که پیوند ما جدایی ناپذیر باشد؛ امروز در بسیاری از زمینه ها بدخواهان ما توانسته اند رابطه ما را با برخی از کشور ها در تعامل تجاری اقتصادی و بانکی تضعیف کنند اما در برخی بخش ها هم نتوانسته اند.

روحانی اضافه کرد: ما باید اتصال خود را با جهان و همسایگان و قدرت‌های بزرگ در دنیا به گونه ای باشد این اتصال غیرقابل جدایی باشد که موضوع بسیار مهمی است و به معنای تضمین اقتصاد و تجارت ما است.

توسط goodnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *