دومین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم امروز در ۲ نوبت صبح و عصر در حالی برگزاری می‌شود که روز گذشته صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و ارتباطات و فناوری اطلاعات انجام شد.

جلسه علنی مجلس شورای اسلامی در حالی صبح امروز به ریاست محمدباقر قالیباف آغاز شد که برای روز دوم دستور کار این جلسه چکش‌کاری صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم است.
آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور کشورمان برای دفاع از برنامه و اصول کلی دولت سیزدهم و همچنین جهت بررسی کارنامه وزرای پیشنهادی صبح روز شنبه ۳۰ مرداد ماه در جلسه علنی امروز مجلس حضور یافت.
نمایندگان مجلس شورای اسلامی از روز شنبه ۳۰ مرداد ماه بررسی صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی دولت سیزدهم را در ۲ نوبت صبح و عصر آغاز کردند و پس از بررسی برنامه‌ها و صلاحیت هر یک وزرا، رأی‌گیری انجام می‌شود.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح روز شنبه ۳۰ مرداد ماه با استناد به ماده ۲۰۳ آئین‌نامه از نمایندگان خواست که درباره برگزاری جلسات علنی در دو شیفت صبح و بعد از ظهر تا پایان زمان رای اعتماد نظر خود را اعلام کنند.
سازوکار رأی‌گیری درباره صلاحیت وزرای پیشنهادی
طبق آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی مدت زمان رئیس‌جمهور برای دفاع از کلیات خط و مشی دولت، دو ساعت و نیم است. سپس ۵ نفر نماینده موافق و ۵ نفر نماینده مخالف، هرکدام به مدت ۱۵ دقیقه راجع به این ترکیب صحبت کردند.

پس از پایان صحبت موافقان و مخالفان مجلس وارد دستور بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی به ترتیب حروف الفبا خواهد شد. این در حالی است که مجلس طبق آئین‌نامه داخلی خود، بعد از بررسی کلیات برنامه و خط و مشی دولت رأی‌گیری نخواهد داشت.

همچنین مجلس پس از بررسی صلاحیت نامزدها هم به صورت مجزا رأی‌گیری نخواهد کرد و این رأی‌گیری به صورت یکپارچه و پس از اتمام بررسی صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی، انجام خواهد شد. به گفته سخنگوی هیئت رئیسه مجلس این رأی گیری در پایان روز سه‌شنبه انجام می‌شود.

اسامی وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم
۱. آموزش و پرورش – حسین باغی‌گلی
۲. ارتباطات و فناوری اطلاعات – عیسی زارع‌پور
۳. اطلاعات – حجت‌الاسلام سید اسماعیل خطیب
۴. امور اقتصادی و دارایی – سید احسان خاندوزی
۵. امور خارجه – حسین امیرعبدالهیان
۶. بهداشت، درمان و آموزش پزشکی – بهرام عین‌اللهی
۷. تعاون، کار و رفاه اجتماعی – حجت‌الله عبدالملکی
۸. جهاد کشاورزی – سید جواد ساداتی‌نژاد
۹. دادگستری – امین حسین رحیمی
۱۰. دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح – امیر سرتیپ محمدرضا آشتیانی
۱۱. راه و شهرسازی – رستم قاسمی
۱۲. صنعت، معدن و تجارت – رضا فاطمی‌امین
۱۳. فرهنگ و ارشاد اسلامی – محمدمهدی اسماعیلی
۱۴. کشور – سردار احمد وحیدی
۱۵. علوم، تحقیقات و فناوری – محمدعلی زلفی‌گل
۱۶. میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی – عزت‌الله ضرغامی
۱۷. نفت – جواد اوجی
۱۸. نیرو – علی‌اکبر محرابیان
۱۹. ورزش و جوانان – حمید سجادی
سوابق وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات
۱۴۰۰/۰۵/۳۱ – ۰۹:۰۹

«عیسی زارع‌پور» در صحن علنی مجلس و در دفاع از خود گفت: در صورت کسب رای اعتماد، صدای مناطق محروم در کابینه سیزدهم خواهم بود.

تخصص و تجربه از ویژگی‌های وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات است
۱۴۰۰/۰۵/۳۱ – ۰۸:۴۹

سید « مجتبی محفوظی» در موافقت با گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: یکی از وزرای جوان و با انگیزه کابینه دکتر زارع پور است. اتفاقا یکی از ویژگی‌های آقای زارع پور تخصص و تجربه است.

وی بیان داشت: این جوانان ما بودند که جنگ تحمیلی را به بهترین شکل اداره کردند. جناب آقای زارع‌پور دارای عالی‌ترین سطح تحصیلات از دانشگاه‌های داخلی و خارجی هستند و تجربه قابل قبول ایشان در حوزه فناوری کشور نشان از انتخاب درست آیت‌الله رئیسی دارد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: زارع‌پور در حوزه فاوا قطعا متخصص هستند. او در دهه هشتاد مرکز توسعه و فناوری اطلاعات و رسانه‌های دیجیتال را راه‌اندازی کردند. راه‌اندازی چندین خدمت الکترونیکی در وزرات ارشاد به واسطه زارع‌پور باعث شد این وزراتخانه به عنوان وزراتخانه برتر در توسعه خدمات ارتباطی شناخته شود.

 ادامه رسیدگی به صلاحیت گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات
۱۴۰۰/۰۵/۳۱ – ۰۸:۲۴

 ادامه رسیدگی به صلاحیت گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات در دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی قرار گرفت.

محمود عباس‌زاده مشکینی در مخالفت صلاحیت گزینه پیشنهادی وزرات ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: این وزراتخانه یک وزارت زیربنایی است، یک شاهراهی را باز می‌کند که تمام وزراتخانه‌ها باید از آن مسیر عبور کنند.

وی تاکید کرد: طبیعتا ما باید برای این وزارتخانه به صورت اخص نیرویی را استفاده کنیم که واجد دو مولفه باشد؛ یک خواستن و دوم توانستن. ما در انگیزه وزیر پیشنهادی شکی نداریم اما برای عنصر توانستن سنجه داریم. توانستن یعنی نیروی پیشنهادی تخصص و تجربه داشته باشد.

این نماینده مجلس بیان کرد: شوربختانه باید اعلام کنم وزیر پیشنهادی در حوزه ارتباطات تخصص ندارند و تحصیل کرده کامپیوتر و آتی هستند در حالی که موضوع این وزارتخانه «ای سی تی» است.

آغاز دومین روز بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی
۱۴۰۰/۰۵/۳۱ – ۰۸:۰۷

«محمدباقر قالیباف» در دومین روز از بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی دولت سیزدهم گفت: جلسه علنی مجلس با حضور ۲۲۵ نفر از نمایندگان رسمی است.

اولین دستور کار امروز مجلس ادامۀ بررسی موضع موافقان و مخالفان وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات است.

آیت‌الله رئیسی: رابطه سببی و نسبی در پیشنهاد وزرا هیچ نقشی نداشته است
۱۴۰۰/۰۵/۳۱ – ۰۸:۰۵

رئیس‌جمهور کشورمان برای دفاع از برنامه و اصول کلی دولت سیزدهم و همچنین جهت بررسی کارنامه وزرای پیشنهادی روز شنبه ۳۰ مرداد در جلسه علنی مجلس حضور یافت.

آغاز دومین روز بررسی صلاحیت ۱۹ وزیر پیشنهادی/ آنچه در مجلس می‌گذرد + تصاویر و فیلم

 

منبع :میزان

صبای عدالت اریانا

توسط goodnews

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *